Társaságunk alapját egy 1983-ban alapitott Bt adja, folyamatosan bővíti, illetve fejleszti a számítógépes rádiótechnikai tervező rendszerét. Ennek a programnak a felhasználásával a távközlési szolgáltatók, szolgáltatási frekvenciájának kivételével (GSM hálózatok) a magyarországi rádiótechnikai összeköttetések 65% át tervezik jelenleg is. Mind az PMR/LMR mind a mikrohullámú, mind a műsorszóró rádió és TV állomások tekintetében.

(M-Telekom,Pantel, Invitel magyarországi mikro gerinc hálózat)

A kezdeti, csak tervezői tevékenységet 1992- ben kibővítettük rádiótechnikai gyártók magyarországi képviseletével. Ennek kapcsán képviseltük a BELCOM, SATEL, MAXON cégeket. Az idők folyamán a technikai változások miatt a TrioDatacom, illetve a E-tech gyárak eszközeit kezdtük el forgalmazni eredményesen. Ezek az eszközök nagy megbízhatóságú és modern eszközöknek számítanak. Szintén a fokozott igényeknek megfelelően, a tervezési és képviseleti munka mellett üzemeltetési, telepítési, szervizelési feladatokat is ellátunk.

(MOL)

2009- ben pályázati úton elnyertük a BKV 2400 járműjére vonatkozó rádiótechnikai tanácsadói megbízását. Ennek kapcsán a pályáztatási anyag összeállítása, pályázatok elbírálása, valamint a hálózat telepítésének, kialakításának felügyelete hárult Társaságunkra.

Rádiótechnikai tevékenységünk mellett a csúcstechnikát képviselő olasz Gillardoni cég képviseletét ellátjuk, az X-ray technológia területén. Ennek kapcsán a magyarországi EU elnökség alatt biztonsági feladatot ellátó technológiát szállítottuk a Magyar Kormány részére. Cégünk rendelkezik 143/2004 valamint nemzetbiztonsági minősítéssel.